[flash][/flash]المقادير
2 كوب دقيق[flash][/flash]
باكو بيكينج بودر
3بيضات
فانليا
كوب زيت
كوب ونص سكر
5 ملاعق كاكاو
3 ملاعق نسكافيه
4 ملاعق لبن بودره ( او كيس نيدو اللى بجنيه )
كوب ماء
الطريقه
1- ننخل الدقيق ونضع البيكنج بودر ويقلب ويترك جانبا
2- نضرب البيض والفانليا والزيت والسكر والكاكاو والنسكافيه واللبن البودره والماء مع بعض (بشرط ان نضع كل مكون مع الاخر ويضرب ثم المكون التالى ويضرب الى نهايه المكونات جميعا ويضرب جيدا )
بعد الانتهاء من الضرب يحجز كوب من هذا الخليط جانبا
ثم نضع الدقيق بالتدريج ويقلب بخفه حتى انتهاء الدقيق
تدهن الصينيه بالزيت ونسكوب الخليط فيها ثم ندخلها الفرن( لمده من 30 الى 45 دقيقه ) وكل واحده وفرنها
بعد طلوع الصينيه من الفرن تسقى بالكوب المحجوز ثم ندخل الصينيه الفرن مره اخرى بعد اطفاء الفرن طبعا وهذا لكى تتشرب الكيكه السائل جيدا بمساعده سخونه الفرن
وبعد ان تبرد نقلبها بخفه شديده على طبق التقديم لانها شبه هاشه
وبالهناوالشفه وادعولى